Söne rör AB

Installation och renovering av VVS i Lidköping

Vi hjälper er med era behov av vatten- och värmesystem, oavsett om det är en nybyggnation eller renovering av fastighet.

Installation av VVS

Ska ni nyinstallera ett nytt VVS-system i ert hus eller lägenhet hjälper vi er med en helhetslösning tillsammans med andra företag inom bygg, el och kakel.

Har ni planer på att renovera eller bygga ett nytt kök eller badrum så är det många saker ni kan behöva planera för som vi kan hjälpa er med. Det kan vara allt från att installera rör, handfat, toalettstol, sink, kranar, golvvärme, ventilation och varmvattenberedare. För ett behagligt inomhusklimat är det viktigt att tänka på vilket typ av värmesystem ni vill ha och vad som är mest optimalt för era behov.

Bild på ett badrum

Renovering av VVS

VVS-system behöver även underhållas och bytas ut med åren för att de ska bibehålla sin kvalitet och funktion, samt för att minska risken för att de går sönder och orsakar onödiga kostnader.

Precis som allt annat så behöver även era rör underhållas och behandlas med kärlek. De slits med åren och det kan lätt fastna föremål och fettproppar i dem som kan göra att de förstörs och kan orsaka läckor eller dålig lukt i hemmet. Vi hjälper till med att underhålla och reparera befintliga VVS-system så att de bibehåller en god kvalité och håller längre så att ni slipper oroa er för onödiga kostnader som kan uppstå om de går sönder!

Bild på ett badrum

Behöver ni hjälp med renovering av kök och badrum så kontakta oss idag!

Duschmunstycke

Frågor & Svar

Här besvaras vanliga frågor om installation och renovering av VVS.

Vad innebär ROT-avdrag?

ROT-avdrag innebär att man får göra avdrag på 30% av arbetskostnaden per år vid renovering av bostad. Är ni dessutom två i hushållet så kan detta avdrag göras på båda två. Detta gör att det blir billigare för er att renovera om er bostad. På Skatteverkets webbplats kan du läsa mer om villkoren för att få avdraget.

Vad kostar det att renovera om ett badrum?

Det beror helt på omfattningen av ert projekt och vad för typ av tjänst ni är i behov av. Därför kan ni ringa oss och berättar vad ni är intresserade av att göra för renovering så återkommer vi med en kostnadsfri offert!