Söne rör AB

Stopp i avlopp

Att det blir stopp i avlopp är väldigt vanligt förekommande. Det händer ofta när det hälls ner fett i avloppet eller om föremål fastnar, så som tops, bindor, bomullstussar och hår. Vi fixar era stopp i avloppen!

Stopp i avlopp

Stopp i avloppet är lätt hänt och vanligt förekommande. Det händer lätt när det fastnar föremål i rören som bland annat tops, hår, bindor, hushållspapper och bomullstussar. Det kan även bli fettansamlingar i rören som växer och orsakar stopp.

Det lättaste sättet att undvika stopp i rören är självklart att försöka undvika att spola ner föremål och fett direkt ner i avloppet. Har det hänt så är det dock tur att vi på Söne rör finns där för er och fixar era stopp i avloppen. Vi kommer ut till er och spolar igenom era rör så att stoppen släpper och ni kan återgå till er vardag!

Vi på Söne rör i Lidköping finns här för dig när det rör till sig!

Söt ung flicka som sköljer av grönsaker under rinnande vatten i köket

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om stopp i avlopp.

Vad kan jag själv göra att stopp i avlopp?

Vissa enklare stopp i avlopp kan själv åtgärdas genom att använda en propplösare eller sugpropp. I övrigt är att undvika spolar ner föremål och fett ett bra sätt att förhindra stopp i avlopp. Men vissa större stopp behöver ni anlita en VVS-firma för att fixa.

Vad kostar det att fixa ett stopp i avloppet?

Ring oss för en prisoffert då det beror på hur omfattande avloppsstoppet är. Vi garanterar dock att vi har konkurrenskraftiga priser.

Hur snabbt kan vi fixa ett avloppsstopp?

Är det inom Lidköpingsområdet är vi oftast snabba på att komma ut och hjälpa till. Vi jobbar dock måndag till fredag vanliga kontorstider, så hör gärna av er så fort ni att vi kan åtgärda stoppet åt er.